LORICATUS

Dinamikusan növekszik a Loricatus, 6 hónap alatt 5 új kollégával bővült a csapatunk

Üdvözlünk a Loricatus blogjában, ahol izgalmas híreket és fejleményeket osztunk meg a cégünk életéből! Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy dinamikusan növekvő vállalat vagyunk, és szeretnénk megosztani veletek néhány izgalmas fejleményt az elmúlt fél évünkről.

Dinamikusan növekvő csapatunk

Az elmúlt hónapokban számos pozitív változás történt cégünk életében. Az innováció és a növekedés elkötelezett hívei vagyunk, és ezt a mentalitást az új kollégák becsatlakozásával is tovább erősítettük. Örömmel tudatjuk, hogy az elmúlt fél évben 5 kiváló szakemberrel bővültünk, akik különféle területeken jártasak, és hozzájárulnak az egyre szélesedő tudásbázisunkhoz. Az új kollégáink szakértelme és elkötelezettsége kulcsfontosságú a cégünk növekedése és fejlődése szempontjából. Újonnan érkező kollegáink új lendületet adtak csapatunkat, és izgalmas kihívások elé nézünk azzal, hogy egyre innovatívabb megoldásokat hozzunk létre a térinformatikai szektorban.

Innováció? A mozgatórugónk!

Térinformatikai szolgáltatásaink segítségével olyan megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek hatékonyan támogatják vállalkozásuk fejlődését és növekedését. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy a legújabb technológiai trendeket és fejlesztéseket követve végezze munkáját, és ügyfeleink számára mindig a leginnovatívabb megoldásokat nyújtsa.

Az új kollégáink segítségével még szélesebb körű és hatékonyabb szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. Hisszük, hogy a változások és az újítások hozzájárulnak nem csak saját fejlődésünkhöz, hanem ügyfeleink sikeréhez is.

Köszönjük, hogy velünk tartasz

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas úton, és továbbra is követheted blogunkat a legfrissebb hírekért és fejleményekért. Legyen szó új projektekről, technológiai trendekről vagy csapattagjaink mindennapi kihívásairól, itt mindig találsz érdekességeket és inspirációt. A térinformatika világában új horizontokat fedezünk fel, és örömmel osztjuk meg veletek a tapasztalatainkat. Legyetek részesei a fejlődésünknek!

Ha szeretnétek többet megtudni a Loricatusról, vagy érdekelnek a mindennapjaink akkor mindenképp látogasd meg a Facebook oldalunkat is, ahova minden héten friss tartalmakkal készülünk!

Loricatus-logo-BIM