LORICATUS

Hidak

Hidak felmérése

Hídépítés során elengedhetetlen az ellenőrző mérések alkalmazása. A folyamat nagy körültekintést igényel, hiszen nagyon különbözőek lehetnek a környezeti viszonyok és az igények. A pontosságot elősegíti, ha térinformatikai ellenőrző mérésekkel is kiegészítjük a konstrukciót. Építészmérnökök, statikusok, tervezők villámgyors és tűpontos válaszokat kaphatnak. A digitalizált modell szinte végtelen nézetből és metszetben vizsgálható.

Az integrált BIM (Épületinformációs Modellezés) rendszerrel tovább fokozhatjuk az ellenőrzés hatékonyságát. A BIM generál megközelítés a tervezés és kivitelezés folyamatában teljes körű digitalizációt biztosít, elősegítve az építőipari projektek átláthatóságát és hatékonyságát. A térinformatikai adatok integrációja a BIM rendszerrel lehetővé teszi a tervezőknek és mérnököknek, hogy rendkívül pontos és átlátható modelleken dolgozhassanak.

Az ilyen modern megoldásokkal nemcsak a mérnökök, de az egész építőipar számára lehetővé válik a projektek precíz irányítása és optimalizálása. A digitalizáció és a térinformatika együttes alkalmazása növeli a pontosságot, és lehetővé teszi az építőipari folyamatok átláthatóságát. Ezen technológiák alkalmazásával a hídépítési projektek még hatékonyabbá és eredményesebbé válhatnak, miközben minimalizálják a potenciális hibák kockázatát.

ELLENŐRZŐ MÉRÉSEK

PONTOSSÁG

VÉGTELEN NÉZET ÉS METSZET

Lépj velünk kapcsolatba!

Oszd meg velünk, hogy melyik szakterületen és milyen jellegű kockázatelemzési, adatgyűjtési támogatásra lenne szükséged, hogy személyre szabott termék- és szolgáltatáscsomagot tudjunk kialakítani számodra!

Contact Form Homepage
Loricatus logo