LORICATUS

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Contact Form Homepage

BIM generál szolgáltatásunkkal kapcsolatosan részletes és hatékony megoldásokra találhat. Cégünk kiemelkedő szakértői az építőipari digitalizáció terén vállalnak felelősséget, és széles körű szolgáltatásaink magukban foglalják a BIM lézerscannelést, az adatrögzítést, az ellenőrzést, és további műszaki megoldásokat.

Ha Ön érdekelt a magas szintű BIM szakértői szolgáltatásokban, akkor nálunk a helye. Az építőipari digitalizáció terén elért tapasztalatunkkal és a legmodernebb technológiák alkalmazásával biztosítjuk, hogy projekjei a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljanak meg. Legyen szó lézerscannelésről, adatrögzítésről, vagy egyéb műszaki kihívásokról, vállalatunk felkészült és képes megfelelni az igényeknek.

Kapcsolatfelvétel esetén garantáltan a legmegfelelőbb BIM szakértőkkel és térinformatikusokkal találkozik. Mérnökeink szívesen segítenek Önnek a tervezéstől kezdve az ellenőrzésig, és minden olyan lépésben, amelyre a projektje megvalósításához szükség van.

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és bízza ránk az építőipari digitalizáció kihívásait. A Loricatus Kft mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy szakértelmével és tapasztalatával hozzájáruljon projekjei sikeréhez – [email protected]